Mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården. Alltid med en modern twist, alltid serverad av västkustens goaste personal. Avsluta middagen med ett besök i vår Pianobar. Goda drinkar, ännu goare stämning och underhållning av Sveriges pianistelit.

Höst- & hummermeny

På Skäret står de lokala råvarorna i fokus. Vår kreatör Thomas Sjögren, Årets kock 2015, har tagit fram en meny som följer säsongen så att vi alltid kan erbjuda det bästa från havet, grönsakslandet och gården. Rena smaker med en modern twist. Kort sagt – det bästa Bohuslän har att erbjuda.

Hummermeny

Pianobaren

I sommar kommer som vanligt Sveriges bästa barpianister stå för underhållningen. Börja kvällen med en middag på Skärets Krog och avsluta den i pianobaren med en god drink i handen.


Fredag 15 september – Lördag 16 september

Tilde & David


Fredag 22 september – Lördag 23 september

Jens Sporron


Fredag 29 september – Lördag 30 september

Roger Rådström


Fredag 6 oktober – Lördag 7 oktober

Mathias Strömberg


Fredag 13 oktober – Lördag 14 oktober

Annakarin & Anders


Fredag 20 oktober – Lördag 21 oktober

Tilde & David


Fredag 27 oktober – Lördag 28 oktober

Tilde & David


Boka bord

Boka på Skärets Krog via formuläret nedan, eller ring oss på 0523-32 317.

Drop in

Finns det inga lediga bord? Du är alltid välkommen förbi Skärets Café & Bistro. Där serverar vi färska skaldjur och goda viner tillsammans med Smögenbryggans finaste utsikt.

Allergier

Är du gluten- eller laktosintolerant? Inga problem, meddela vår personal på plats så löser vi det. Har du andra allergier? Meddela oss vid bokningen så ser vi till att ordna med mat som fungerar för dig.

Vegetarian eller vegan

Vi kan alltid erbjuda vegetariska alternativ, meddela bara vår personal. Önskar du veganskt?  Meddela oss vid bokningen så ser vi till att laga något gott till dig.

Öppettider

Skärets Krog

Fredag–lördag (sep & okt)

Skärets Pianobar

Fredag–lördag (sep & okt)