Mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården. Alltid med en modern twist, alltid serverad av västkustens goaste personal med Thomas Sjögren i spetsen – Årets Kock 2015 och vinnaren av 2018 års upplaga av Kockarnas Kamp. Avsluta middagen med ett besök i vår Pianobar. Goda drinkar, ännu goare stämning och underhållning av Sveriges pianistelit.

 Meny

Vårens meny är under bearbetning. Håll utkik!

Se meny

Möjligheternas Magasin – Hampholmen

Skärets pop-up krog

Hampholmen

Pianobaren

Pianobarens spelschema har uppdaterats, kika in!


Fredag 12 oktober – Lördag 13 oktober

Tilde & David


Fredag 19 oktober – Lördag 20 oktober

Tilde & David


Boka bord

Vi har nu stängt för säsongen och öppnar igen till Påsk 2019.

Vid frågor vänligen mejla:  info@skaretskrog.se

Drop in

Finns det inga lediga bord? Du är alltid välkommen förbi Skärets Café & Bistro. Där serverar vi färska skaldjur och goda viner tillsammans med Smögenbryggans finaste utsikt.

Allergier

Är du gluten- eller laktosintolerant? Inga problem, meddela vår personal på plats så löser vi det. Har du andra allergier? Meddela oss vid bokningen så ser vi till att ordna med mat som fungerar för dig.

Vegetarian eller vegan

Vi kan alltid erbjuda vegetariska alternativ, meddela bara vår personal. Önskar du veganskt?  Meddela oss vid bokningen så ser vi till att laga något gott till dig.

Öppettider

Skärets Krog och Pianobar

Vi öppnar igen till påsk! Därefter håller vi öppet varje helg fram till hösten.

Säsongens öppettider

Har du förfrågningar för 2019 är du välkommen att kontakta oss på 0523–323 17, eller skicka ett mejl till info@skaretskrog.se.

Välkommen!