Stefan Eriksson & Fredrik Johnsson gästar Skärets Krog 28 & 29:e maj!

Stefan Eriksson vann den prestigefyllda tävlingen Årets Kock 2005. Stefan har drivit krog, arbetat som kock och konsult inom råvaruutveckling. Han har erfarenhet från hotellet Ett Hem i Stockholm och har drivit Stefan Eriksson Matstudio. Idag jobbar Stefan främst som råvaruexpert, bland annat som råvaruansvarig för tävlingen Årets Kock.

Fredrik Johnsson drev mellan 2010-2019 Restaurang Volt i Stockholm som år 2015 belönades med en stjärna i franska Guide Michelin. Fredrik jobbade under sina år tätt med Smögens Fiskauktion där en del av fångsten kunde avnjutas på Kommendörsgatan i Stockholm.

Stefan & Fredrik jobbar idag tillsammans i föreningen Exceptionell Råvara, en mötesplats vars syfte är att skapa kontakter och fördjupa relationerna mellan producenter och kockar i Sverige. Projektet fokuserar på bönders arbete med djur och växter för att skapa en hållbar råvara av hög kvalitet. Idag fördjupar även Stefan & Fredrik sitt arbete kring nya målsättningar med en råvarukunskapsbank och letar efter nya områden att kvalitetsutveckla, till exempel fisket.

Under kvällen på Skärets Krog kommer Stefan & Fredrik servera en meny i 8 serveringar med fokus på havet, grönsakslandet & allt däremellan.

Pris 1195kr/person

Boka här.