Tack för alla härliga kvällar på Hampholmen för i år. Inget är spikat inför nästa år, men så fort vi har planerat något lägger vi upp information här på hemsidan samt på vår Facebook.

Säkra ditt kuvert för sommaren 2019

För fjärde året i rad slår vi upp portarna till sommarens vackraste matsal – Möjligheternas Magasin på Hampholmen. Vi kommer ha öppet från onsdag till lördag under vecka 27, 28, 29 och 30 för max 26 gäster per kväll.

Samling sker kl. 17.30 utanför Skärets Krog på Smögenbryggan för att sedan åka båt till Möjligheternas Magasin på Hampholmen. Mat, dryck och den härliga miljön kommer vara kvällens huvudfokus med god mat och dryck både inomhus och på bryggan. Menyn kommer bestå av cirka 18 serveringar beroende på den fångst vi gjort till havs, på land och tillgången på kött i området. Vi lägger stort fokus på lokalproducerade råvaror med fisk och skaldjur. 

Kvällen avslutas på bryggan varefter båten återvänder till Skäret och Smögenbryggan. Ni kan även få skjuts till Fisketången i Kungshamn om det passar bättre. Önskar ni besöka Skärets Krog och Pianobar efter Hampholmen har ni förtärde i kön samt fri entré.

Priset för denna fantastiska sommarkväll är 2 950 kr per kuvert. Om någon föredrar alkoholfria alternativ under kvällen är priset 2 300 kr per kuvert. I priset ingår båtfärd, bubbel, mat och dryck samt kaffe.

Obs! Förra året sålde kuverten snabbt slut, så boka i tid!

Du bokar genom att maila:

– Namn
– Antal personer
– Datum
– Eventuella allergier/specialkost

Ange ”Boka Hampholmen” i ämnesraden och skicka ditt mail till info@skaretskrog.se

Betalning sker på plats. Vid avbokning 7 dagar innan eller mindre debiteras en kostnad på 500 kr per person.

 

Vi hoppas att få träffa er i sommar! Varmt välkommen,
Thomas Sjögren med personal