Bröllop & fest på Västkusten

– en miljö som gjord för firanden

För er som går i bröllopstankar eller har något speciellt ni vill fira är vi den perfekta restaurangen. Skärets Krog och Skärets Bistro med respektive ca 50 platser var har en fantastisk utsikt över och närhet till havet. Det går både bra att använda sig av Skärets Krog en trappa upp eller Skärets Bistro på entréplan.
Utifrån era önskemål kan vi ta fram olika typer av menyer eller varför inte pinfärska skaldjur från fiskauktion.
Då vi har en pianobar på Skärets Krog har vi även bra kontakt med pianister och trubadurer för ev underhållning.

Hos oss kan ni även arrangera företagsevent. Samla kollegorna för en härlig middag eller en fest är ni varmt välkomna till oss.
På Skärets Bistro passar det perfekt att börja kvällen med bubbel på uteserveringen för att sedan duka upp med Skaldjursplatåer på borden.
På Skärets Krog kan vi erbjuda en härlig meny med lokalproducerade råvaror i fokus. Som avslutning på en festlig kväll kan vi ordna trubadur eller pianobar.

Låter det intressant tveka inte att kontakta oss på info@skaretskrog.se så återkommer vi med offert.

Vill du ha din konferens på Västkusten?

Våra systerhotell, Stora Hotellet i Fjällbacka och Hällsnäs Hotell & Restaurang i Mölnlycke skräddarsyr de bästa av konferensarrangemang. Hör av dig Till Stora Hotellet på info@shfjallbacka.se eller Hällsnäs Hotell & Restaurang på info@hallsnas.se så hjälper vi dig att skapa den perfekta konferensen.