Mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården. Alltid med en modern twist, alltid serverad av västkustens goaste personal med Thomas Sjögren i spetsen – Årets Kock 2015 och vinnaren av 2018 års upplaga av Kockarnas Kamp. Avsluta middagen med ett besök i vår Pianobar. Goda drinkar, ännu goare stämning och underhållning av Sveriges pianistelit.

Meny

TACK för den här säsongen vi ses till påsk 2023!

 

Dryckesmeny

Dryckesmeny 2022

Pianobaren

Här hittar du årets spelschema 
Underhållning sommaren 2022

Boka bord

TACK för den här säsongen vi ses till påsk 2023!

Boka bord till Skärets Krog redan nu genom att klicka nedan. Vid frågor vänligen mejla: info@skaretskrog.se

I vår skaldjursbistro på nedervåningen har vi drop-in på vår härliga uteservering. Önskar ni boka bord inomhus i bistron vänligen ring 0523-32317 eller maila info@skaretskrog.se

Välkommen!

Drop in

Finns det inga lediga bord? Du är alltid välkommen förbi Skärets Café & Bistro. Där serverar vi färska skaldjur och goda viner tillsammans med Smögenbryggans finaste utsikt.

Önskar du boka bord i Bistron ringer du 0523-32317 eller mailar info@skaretskrog.se

Allergier

Är du gluten- eller laktosintolerant? Inga problem, meddela vår personal på plats så löser vi det. Har du andra allergier? Meddela oss vid bokningen så ser vi till att ordna med mat som fungerar för dig.

Vegetarian eller vegan

Vi kan alltid erbjuda vegetariska alternativ, meddela bara vår personal. Önskar du veganskt?  Meddela oss vid bokningen så ser vi till att laga något gott till dig.

Öppettider

TACK för den här säsongen vi ses till påsk 2023!

Har du förfrågningar för 2023 är du välkommen att kontakta oss på 0523–323 17, eller skicka ett mejl till info@skaretskrog.se.

Välkommen!