Menyn på Skäret kretsar kring det godaste, det vi gillar att äta och att laga. Självklart finns det flera rätter baserade på lokala råvaror från havet och vi jobbar alltid med grönsaker utifrån säsong. Det kommer också finnas en del ”snacks” att börja med innan middagen, såsom gratinerade ostron och mindre varianter av klassiska smaker.
Klassiker som oxfilé ”Rossini” kommer dyka upp, tillsammans med många andra rätter som känns igen från förr men i en ny kostym. För dig som genom åren uppskattat våra avsmakningsmenyer kommer inte bli besviken, vi kommer alltid ha en välkomponerad meny att erbjuda.
Menyn kommer vara bred, vinlistan gedigen och vi lovar att göra allt för att våra gäster ska hitta sina nya favoriter!

I vanlig ordning så kommer Thomas Sjögren signera menyn tillsammans med Tim Larsson & Ola Wallin som båda har ett förflutet på Skärets Krog.

Avsluta middagen med ett besök i vår Pianobar. Goda drinkar, ännu goare stämning och underhållning av Sveriges pianistelit.

Meny Skärets Krog

Välkommen en trappa upp!

MENY

Vinlista

Vinlista 2024

Pianobaren

Här hittar du årets spelschema 
Underhållning sommaren 2024

Boka bord

Smygöppning 16 mars – varmt välkommen!

Boka bord till Skärets Krog redan nu genom att klicka nedan. Vid frågor vänligen mejla: info@skaretskrog.se

I vår skaldjursbistro på nedervåningen har vi drop-in på vår härliga uteservering. Önskar ni boka bord inomhus i bistron vänligen ring 0523-32317 eller maila info@skaretskrog.se

Välkommen!

Drop in

Finns det inga lediga bord? Du är alltid välkommen förbi Skärets Café & Bistro. Där serverar vi färska skaldjur och goda viner tillsammans med Smögenbryggans finaste utsikt.

Önskar du boka bord i Bistron ringer du 0523-32317 eller mailar info@skaretskrog.se

Allergier

Är du gluten- eller laktosintolerant? Inga problem, meddela vår personal på plats så löser vi det. Har du andra allergier? Meddela oss vid bokningen så ser vi till att ordna med mat som fungerar för dig.

Vegetarian eller vegan

Vi kan alltid erbjuda vegetariska alternativ, meddela bara vår personal. Önskar du veganskt?  Meddela oss vid bokningen så ser vi till att laga något gott till dig.

Öppettider

Smygöppning 16 mars – varmt välkommen!
Se säsongens öppettider här.

Har du förfrågningar för 2024 är du välkommen att kontakta oss på 0523–323 17, eller skicka ett mejl till info@skaretskrog.se.

Välkommen!