Mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården. Alltid med en modern twist, alltid serverad av västkustens goaste personal med Thomas Sjögren i spetsen – Årets Kock 2015 och vinnaren av 2018 års upplaga av Kockarnas Kamp. Avsluta middagen med ett besök i vår Pianobar. Goda drinkar, ännu goare stämning och underhållning av Sveriges pianistelit.

Meny

Meny v 22-25

4-rätters meny 595-

6-rätters meny 895-

På Skärets Krog serverar vi mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården. Alltid med en modern twist. 

Håll utkik på vår hemsida samt sociala medier.

Dryckesmeny

2022

Se dryckesmeny

Pianobaren

Här hittar du årets spelschema 
Underhållning

Boka bord

Boka bord till Skärets Krog redan nu genom att klicka nedan. Vid frågor vänligen mejla: info@skaretskrog.se

I vår skaldjursbistro på nedervåningen har vi drop-in på vår härliga uteservering. Önskar ni boka bord inomhus i bistron vänligen ring 0523-32317 eller maila info@skaretskrog.se OBS! Bistron öppnar 10 juni 2022.

Välkommen!

Drop in

Finns det inga lediga bord? Du är alltid välkommen förbi Skärets Café & Bistro. Där serverar vi färska skaldjur och goda viner tillsammans med Smögenbryggans finaste utsikt.

Önskar du boka bord i Bistron ringer du 0523-32317 eller mailar info@skaretskrog.se

Allergier

Är du gluten- eller laktosintolerant? Inga problem, meddela vår personal på plats så löser vi det. Har du andra allergier? Meddela oss vid bokningen så ser vi till att ordna med mat som fungerar för dig.

Vegetarian eller vegan

Vi kan alltid erbjuda vegetariska alternativ, meddela bara vår personal. Önskar du veganskt?  Meddela oss vid bokningen så ser vi till att laga något gott till dig.

Öppettider

Skärets Krog och Pianobar

Säsongens öppettider

Har du förfrågningar för 2022 är du välkommen att kontakta oss på 0523–323 17, eller skicka ett mejl till info@skaretskrog.se.

Välkommen!