Från en utsökt räkmacka i all sin enkelhet, till en gofika eller en flaska rosé och skaldjur i kvällssolen på Smögenbryggan. Skärets Café & Bistro är den självklara mötesplatsen – hela dagen. Här serverar vi Skärets berömda räkmacka och massor av smarriga bakverk. Självklart bakas och levereras allt från Smögens bageri.

Boka bord

TACK för den här säsongen vi ses till påsk 2023!
Skärets Café 08:00-18:00 kan man inte boka bord, vi erbjuder endast drop in platser.
Kvällstid på Skärets Bistro kan man boka bord inomhus kl 18:00-22:00. På vår uteservering är det alltid bara drop in platser.
Drinkbord kan bokas på info@skaretskrog.se eller via telefon på 0523-32317.

Boka bord

Drop in

Finns det inga lediga bord? Du är alltid välkommen förbi Skärets Café & Bistro. Där serverar vi färska skaldjur och goda viner tillsammans med Smögenbryggans finaste utsikt.

Önskar du boka bord i Bistron klicka på knappen boka bord, ring 0523-32317 eller mailar info@skaretskrog.se

Allergier

Är du gluten- eller laktosintolerant? Inga problem, meddela vår personal på plats så löser vi det. Har du andra allergier? Meddela oss vid bokningen så ser vi till att ordna med mat som fungerar för dig.

Vegetarian eller vegan

Vi kan alltid erbjuda vegetariska alternativ, meddela bara vår personal. Önskar du veganskt?  Meddela oss vid bokningen så ser vi till att laga något gott till dig.

Öppettider

Skärets Café & Bistro

TACK för den här säsongen vi ses till påsk 2023!

Har du förfrågningar för 2023 är du välkommen att kontakta oss på 0523–323 17, eller skicka ett mejl till info@skaretskrog.se.

Välkommen!