Från en utsökt räkmacka i all sin enkelhet, till en gofika eller en flaska rosé och skaldjur i kvällssolen på Smögenbryggan. Skärets Café & Bistro är den självklara mötesplatsen – hela dagen. Här serverar vi Skärets berömda räkmacka och massor av smarriga bakverk. Självklart bakas och levereras allt från Smögens bageri.

På Skärets Café & Bistro behöver du aldrig boka bord, det är bara att komma förbi för en plats i solen eller inne i våra mysiga lokaler.

Menyer

Skärets Café öppnar till påsk. Skärets Bistro öppnar den 11 juni.

Meny Skärets CaféMeny Skärets Bistro 2021

Boka bord

Boka bord till Skärets Café redan nu genom att klicka nedan. Vid frågor vänligen mejla: info@skaretskrog.se

I vår skaldjursbistro har vi drop-in på vår härliga uteservering. Önskar ni boka bord inomhus i bistron vänligen boka genom knapp nedan, ring 0523-32317 eller maila info@skaretskrog.se OBS! Bistron öppnar den 11 juni.

Välkommen!

Drop in

Finns det inga lediga bord? Du är alltid välkommen förbi Skärets Café & Bistro. Där serverar vi färska skaldjur och goda viner tillsammans med Smögenbryggans finaste utsikt.

Önskar du boka bord i Bistron klicka på knappen boka bord, ring 0523-32317 eller mailar info@skaretskrog.se

Allergier

Är du gluten- eller laktosintolerant? Inga problem, meddela vår personal på plats så löser vi det. Har du andra allergier? Meddela oss vid bokningen så ser vi till att ordna med mat som fungerar för dig.

Vegetarian eller vegan

Vi kan alltid erbjuda vegetariska alternativ, meddela bara vår personal. Önskar du veganskt?  Meddela oss vid bokningen så ser vi till att laga något gott till dig.

Öppettider

Skärets Café & Bistro

Säsongens öppettider

Har du förfrågningar för 2021 är du välkommen att kontakta oss på 0523–323 17, eller skicka ett mejl till info@skaretskrog.se.

Välkommen!